Kuormalavojen kierrätys – J & J Kuormalavat Oy

J & J Kuormalavat Oy kierrättää kuormalavat ammattitaidolla ja kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsee Laukaassa. Toimimme osana Rinki-kierrätysyhteistyötä.


Kuormalavat olisi aina hyvä kierrättää, sillä oikein huollettuna ja korjattuina niitä voi käyttää pitkäänkin. Meidän kauttamme onnistuvat isommatkin kierrätyserät ja sopimuksen mukaan voimme myös noutaa ne sinulta. Ota yhteyttä ja sovitaan kuormalavojen kierrätyksestä!

Kaikki yhteystietomme

Meidän toimintamme

Olemme jäsenenä Puupakkausten kierrätys PPK Oy:ssa, joka tuottajavastuullisesti tekee työtä yritysten puolesta, jotka pakkaavat tuotteensa puupakkauksiin. Kuormalavojen kierrätys on keskeinen osa toimintaamme. Perustamme toimintamme myös ympäristöarvoille, sillä uskomme, että hyvää materiaalia ei kannata heittää pois. Käytetyt lavat voidaan korjata kokeneiden ammattilaisten käsissä täysin käyttökelpoisiksi.

Vastaanotamme kaikenlaisia käytettyjä kuormalavoja, jotka korjaamme jälleen käyttökelpoisiksi. Emme kuitenkaan tingi myymiemme tuotteiden laadusta, sillä varastollemme tulevat kuormalavat lajitellaan käsin ja tarkastetaan sekä tarvittaessa korjataan. Korjauskelvoton lava voidaan purkaa varaosiksi tai se kierrätetään maisemointi-, kompostointi- tai energiahakkeeksi.

Tutustu käytettyihin lavoihimme

Jätelaista

Jätelaki määrää puupakkausten kierrätysvelvoitteen ensisijaisesti tuottajille. Puupakkauksia ei voimassaolevan lain mukaan viedä kaatopaikoille, vaan ne on kierrätettävä. Kierrätystä on lavojen korjaus uusiokäyttöön ja käyttö kompostointi- tai maisemointihakkeena.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kuormalavojen kierrätykseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä vastuulliseen yritykseen, J & J Kuormalavat Oy:seen Laukaassa. Kierrätämme kuormalavoja jo pitkällä kokemuksella. Mikäli jokin jäi kierrätystoiminnassamme askarruttamaan, ota yhteyttä ja kysy lisää! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse sekä Yhteystiedot-sivulta löytyvällä lomakkeella.

Tavoitat meidät täältä