Kuljetuspalvelut Laukaalta maanlaajuisesti

J & J Kuormalavat Oy:ltä saat maanlaajuiset kuljetuspalvelut yksityisille sekä yrityksille.

Suoritamme kuormalavakuljetukset, lisäksi saatavillasi ovat myös muut kuljetuspalvelut, kuten asiakaskuljetukset. Kattavalla kalustollamme onnistuvat monenlaiset kuljetukset. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kuljetuspalvelulle!

Kaikki yhteystietomme

Kuormalavakuljetukset

Kauttamme onnistuvat kaikenkokoiset kuormalavakuljetukset aina muutamasta lavasta suuriin eriin asti. Voimme muun muassa hakea vanhat kierrätettäväksi tulevat kuormalavat pois.

Asiakaskuljetukset

Saat meiltä asiakaskuljetukset kaikenkokoisille ryhmille ja seurueille. Kalustomme on uudenaikaista ja mukavuudeltaan huippuluokkaista. Varustelutaso voidaan räätälöidä tarpeesi mukaan.

Asiakaslähtöisyyttä ja laatua

Kuormalava- ja asiakaskuljetuksien lisäksi tuotamme tarvittaessa muutkin kuljetuspalvelut. Toimimme ensisijaisesti kuormalavayrityksenä, mutta olisi sääli jättää kattava ja laadukas kalustomme hyödyntämättä myös muiden kuljetusten saralla. Kerro meille, millainen kuljetustarve sinulla on, niin voimme yhdessä suunnitella sinulle parhaiten sopivan palvelun.

Toimimme jo pitkällä kokemuksella, joten olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia kuljetuspalveluita. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä haastavimmissakaan tapauksissa. Meille on matkan varrella laatumme takeeksi kertynyt lukematon määrä tyytyväisiä sekä yhä uudestaan puoleemme kääntyviä asiakkaita kuljetuspalveluiden parissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olipa kyseessä kuormalavojen nouto tai tuonti, asiakaskuljetus tai muut kuljetuspalvelut, ota yhteyttä J & J Kuormalavat Oy:hyn Laukaassa. Saat meiltä aina kilpailukykyisen tarjouksen laadukkaalle kuljetukselle. Ota yhteyttä, mikäli kaipaat lisätietoa kuljetuspalveluistamme ja me vastaamme mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Tavoitat meidät täältä